L.Viadro Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Poszukałem recenzji i jakośc obrazu 8/10... a ja chce 10/10 ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Poszukałem recenzji i jakośc obrazu 8/10... a ja chce 10/10 ^^ Dodaj jeszcze, że do 1000zł a ewentualnie jak będzie warto to szarpniesz się i dołożysz 100... Szukasz wśród monitorów dużych i tanich, tym samym godzisz się na kompromis co do jakości obrazu i dobrze by było mieć tego świadomość. Jeśli Cię stać kup sobie monitor dla grafików a nie narzekaj na to, że ktoś napisał o tanim LCD że jakość obrazu ocenił na 8. Chcesz lepiej kup sobie L227WT, chcesz taniej kup W2252TQ. Ale Ty przeczytasz w teście że jakiś inny LCD TN za 1000zł dostał 10pkt i go kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaFa Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Witam Mam takie pytanko co do tego monitora. Czy orintuje sie ktos moze czym rozni sie LG W2252TQ-PF od LG W2252TQ bo sa takie i takie w sklepach i zatsanawiam sie czy jest jakas znaczaca roznica miedzy nimi, czy to tylko blad opisu w sklepie. Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beki Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam. Wie ktoś może czy można tego flatrona LG W2252TQ-PF powiesić na ścianie? Jeśli tak, to w jaki sposób? Bo nie widzę 'dziur' do przymocowania za pomocą systemu VESA.. Witam Mam takie pytanko co do tego monitora. Czy orintuje sie ktos moze czym rozni sie LG W2252TQ-PF od LG W2252TQ bo sa takie i takie w sklepach i zatsanawiam sie czy jest jakas znaczaca roznica miedzy nimi, czy to tylko blad opisu w sklepie. Dzieki za pomoc. Wersja PF ma dodatkowo wejście cyfrowe DVI-D obok analogowego D-sub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 tu możesz się dowiedzieć czy jest opcja powieszenia na ścianie - Wsparcie Klienta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Przeglądają to wsparcie można znaleźć to czego się szuka a w razie niepowodzenia można do nich napisać albo zadzwonić. Dobry pomysł z taką formą 'serwisu'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...