Macho Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 ...szukam programu którym bede mógł zaznaczyc dowolna ilosc plików np:*.bmp i po nacisnieciu zmieni mi rozszerzenia na *.jpg Czy jest taki program..... :? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 ACDSee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 jest, np acd see ( ta operacja nieoplega na zmianie rozszerzenia, tylko na kompresji bmp--->jpg) do sciągniecia np z tąd: ftp://ftp.usaaa.ru/pub/Media/Viewers/ACDS...20PowerPack.exe 12 mb z groszami, ale to jest ruski ftp wiec git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 pewnie sa jakies lepsze, ale skoro nikt nic nie mowi to powiem ze acdsee moze to zrobic. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Jaka zgodnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Paint w XP oferuje zmiane bmp na jpg 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Paint w XP oferuje zmiane bmp na jpg 8)heh zgadzam się ..........dziękujemy ci xp :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Ja polecam IrfanView, jest darmowy i wg mnie latwiejszy w obsludze no i przed wszystkim duzo szybszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 acdseee................... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 IrfanView Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 irfanview only :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 xnview http://xnview.com/ SlowView http://www.slowview.at/ dwa darmowe narzedzia, do tego swietne przegladarki... xnview tez swietny edytorek obrazkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 acdsee i InfranView njlepsze i najpopularniejsze:))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 wiem ale mi chodzi o to ze mam 100plików *.bmp i chce aby mi wszystkie przerobił na *.jpg a nie pojedynczo robic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 wiem ale mi chodzi o to ze mam 100plików *.bmp i chce aby mi wszystkie przerobił na *.jpg a nie pojedynczo robic... kazdy z programow jakie ci zaproponowali potrafi zrobic to czego chcesz... minimum wysilku... poszukaj w opcjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 wiem ale mi chodzi o to ze mam 100plików *.bmp i chce aby mi wszystkie przerobił na *.jpg a nie pojedynczo robic... :lol: ACDSee :arrow: Zaznacz plik na gorze, pozniej trzymaj shift zaznacz plik na dole, tym sposobem zaznaczyles wszystkie 100 :lol: Pozniej juz tylko convert 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 ....wiem wiem ze troszke trzeba pomysles :oops: ....ale mam program irfanview i nie moge sobie poradzidz z tym ktos mi pomoze jak zrobic to w tym programie srdeczne dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Odpalasz Irfana naciskasz B wybierasz katalog dajesz DODAJ WSZYSTKI lub ADD ALL na dole na co ma konwertować i siup gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 WIELKIE DZIEKI POZDRAWIAM:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...