Narril Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam, Otoz mam pewien problem. Czasami kiedy slucham muzy/ogladam zdjecia/gram/przegladam pliki etc. dysk, jak by.. "zwalnial". Czasami trwa to tylko 1-2 sek, czasami komputer sie zawiesza. Podczas kiedy slucham muzyki.. dzwieki zostaja przeciagniete. Nie wiem o co chodzi, dysk ma rok, do tej pory chodzil bez zarzutu. Mam 3 dyski, wszystkie segate, o roznej pojemnosci, nie podlaczone w raid. Czy powinienem zaczac sie martwic o utrate danych? Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Narril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 (edytowane) jaki system? jeśli vista to sprawdź to prawy na ekranie>personalizuj>wygaszacz ekranu>zmień ustawienia zasilania>zmień ustawienia planu(tego który jest wybrany)>zmień zaawansowane ustawienia zasilania>dysk twardy>wyłącz dysk twardy>ustaw 0 Edytowane 8 Kwietnia 2008 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narril Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jade na XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jak wygląda kondycja systemu?? Bardzo zasyfiony? ;] Sprawdź na innym kablu SATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narril Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 System ma sie w miare dobrze, nie widze sensu go teraz formatowac. ;p Z tym kablem sprawdze, jak wroce ze szkoly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...