Bronek2000 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Każdy ma swoje zdanie i swój gust.. Lubię wszystkie C&C, a C&C Generals jest super. Przy Homm umarłbym z nudów (choć turową UFO1 lubię do dziś - grafika nie ma dla mnie znaczenia liczy się "grywalność") , Diablo 1 i 2, Myth'a, Unreal 2, a Q3 to dla mnie najgorszy FPP (choć zmodowany Close Combat jest świetny). Mohaa SP jest faktycznie cienki ale w MP gra się dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 baldur 2 syf , diablo 2 tez syf , nie odpowiadaja mi te gry:evil: ale przegiołeś dwie najlepsze gry w jakie grałem :evil: szczegulnie baldur nie lubie chodzonych bijatyk , te gry sie nie umywaja do japonskich erpegow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Teraz podam tytuły innych gierek które sie przestazaly znudzily itp. -Qeue arena (czy to jakos sie zwie) No mam nadzieje ze to jakies Qeue arena nie Q ] | [ ARENA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A ja sie zawiodlem na Falloucie Tactics... I tak w niego dosc duzo gralem, ale spodziewalem sie czegos wiecej :? Czekam na Fallouta 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A ja sie zawiodlem na Falloucie Tactics... I tak w niego dosc duzo gralem, ale spodziewalem sie czegos wiecej :? Czekam na Fallouta 3 :P trzecia częśc zawsze kicha np. Ufo x com 3 albo alone in the dark no moze przygody indiany ... a właśnie kto to cudeńko z luaksa pamięta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...