Arczi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam, mam spory problem z rolką od takowej myszy: http://sklep.proline.pl/shop.php?prodid=LOG+953688-0600. Otoz od początku kiedy ją mam, rolką strasznie hałasuje :blink: :blink: Jak jade rolką do góry, to jest troszke ciszej, ale tez glosno. Najgorzej jest, jak zjezdzam nią na dół, wtedy poprostu baaardzo głośno hałasuje <_< Wczesniej miałem taki sam model, tyle ze biały kolor i było wszystko OK. Wie ktos moze co zrobic, zeby rolka tak nie halasowala? Bo jest to naprawda uciążliwe... Dzieki za odpowiedzi, pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Jak na gwarancji to reklamacja. Jak po gwarancji to WD-40 ;) lub troszeczkę gęstego smaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek_Lodz Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 No jeszcze można zastosować wariant "wyrobienia kółka" poprzez wykręcenie odpowiedniej ilości km/obrotów :wink: lub/i intensywne palenie fajek co spowoduje osadzenie się nikotyny na mechaniźmie kółeczka mychy, która to (nikotyna) zadziała jak smarowidło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...