Pawel_k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ciekawe kiedy CNN pokaze na zywo przekaz z egzekucji Sadama ;) :lol: :lol:A czy naprawdę chciałbyś to oglądać :?:nie no znowu sie zacznie.... :? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ciekawe kiedy CNN pokaze na zywo przekaz z egzekucji Sadama ;) :lol: :lol:A czy naprawdę chciałbyś to oglądać :?:nie no znowu sie zacznie.... :? :PNie chodzi o to aby "się zaczynało" ale oglądanie czyjejkolwiek egzekucji to raczej nic przyjemnego. Mam nadzieję że do tego nigdy nie dojdzie, byłby to upadek telewizji (i nie chodzi tu konkretnie o Saddama). PS. Jak to miał być żart to sorry, powinienem się przyzwyczaić do Twojego poczucia humoru :P (no offence peace). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 (...) Nie chodzi o to aby "się zaczynało" ale oglądanie czyjejkolwiek egzekucji to raczej nic przyjemnego. Mam nadzieję że do tego nigdy nie dojdzie, byłby to upadek telewizji (i nie chodzi tu konkretnie o Saddama). teleqwizja juz dawno upadla - przpomniec by tu mozna gostka ktory po wysmianiu w TVN'owkim "Tylko milosc" popelnil samobojstwo (ciekawe o ile wzrosla wtedy ogladalnosc) ew, stukanie sie w ktores tam edycji BB jakiegos Kena z Frytka (ile osob wtedy wlaczylo TiWiEn zeby TO zobaczyc) czy tez ostatnio czesto pokazywane zmasakrowane zwloki USArmystow i egzekucje niepokornych iraqijczykow (to juz kazda TV na wyscigi pokazuje) :? PS. Jak to miał być żart to sorry, powinienem się przyzwyczaić do Twojego poczucia humoru :P (no offence peace niestety moje poczucie humoru jest hmm... no wlasnie dziwne :P jak to sie mowi w hameryce: czas ataku na Iraq zostal uzgofdniony z CNN aby za wczasu ulozyli sobie ramowke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ciekawe kiedy CNN pokaze na zywo przekaz z egzekucji Sadama ;) :lol: :lol:A czy naprawdę chciałbyś to oglądać :?: Ja nie. A oza tym nie bedzie takiej egzekucji jak wiadomo :) I całe szczęscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Taki dodatek :D :lol: Powinni takie zrobić z Kwachem :lol: . hehe, ale to powinno byc odwrotnie bo blair jest wyzszy:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 (...) hehe, ale to powinno byc odwrotnie bo blair jest wyzszy:P ale to Blair lize tylek Busha a nie odwrotnie :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 (...) hehe, ale to powinno byc odwrotnie bo blair jest wyzszy:P ale to Blair lize tylek Busha a nie odwrotnie :P :lol: to dokladnie tak samo z kwasniewskim jest=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 (...) hehe, ale to powinno byc odwrotnie bo blair jest wyzszy:P ale to Blair lize tylek Busha a nie odwrotnie :P :lol: to dokladnie tak samo z kwasniewskim jest=] ale Blair nie jest tak wypasiony jak Kwach (Bush woli chudych ;)) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 (...) hehe, ale to powinno byc odwrotnie bo blair jest wyzszy:P ale to Blair lize tylek Busha a nie odwrotnie :P :lol: to dokladnie tak samo z kwasniewskim jest=] ale Blair nie jest tak wypasiony jak Kwach (Bush woli chudych ;)) :lol: no chyba ze tak, ja nie wiem jakich woli bush:PD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 (...) no chyba ze tak, ja nie wiem jakich woli bush:PD ja tez nie wiem i wole sie o tym nieprzekonac :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Troche mi się nudziło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 postarałbyś się ... zrób celownik od Dragunova :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 o jakas zadyma byla na kamerze (glos syren alarmow samochodowych i strzaly) to po 5 sekundach przelaczyli na inna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Troche mi się nudziło :D No jo jak to husejn zobaczy to z gdyni nic nie zostanie....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Niektozy sa powaleni np. ciach!siaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...