MantisGhost Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 jak w temacie przymierzam sie do lapa i nie wiem ktora grafa lepsza nVidia Quadro NVS 135M czy tez zintegrowana x3100 (na czym lepiej gry pojda :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Po 1 jak kupujesz kompa do gier to nie lapek. Lapek jest do pracy ;) Co do tych kart to polecam klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) kupuje lapa do nauki i pracy co nieznaczy ze w wolnej chwili nie pykam w gry a wrecz przeciwnie dlatego moje pytanie jest nadal aktualne nie bede na nim gral w jakies wypasione gry typu fear ale w starsze owszem dlatego ktora grafa sie bardziej nadaje ? link pomogl mi polowicznie ale wnioskuje ze lepiej jednak quadro :) Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dokładnie. Lepiej Quadro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...