daniel11111 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) witam mam pewien problem. Chodzi o sterowniki do laptopa acer extensa 5220, szczegółowy numer to 5220-050508Mi . sterowniki do wifi nie dzialaja prawidlowo. karta jest widziana przez system jako broadcom ale w programie do łaczenia z siecia bezprzewodowa wyswietla ze nie ma sterownikow. czy ktos moglby podac jaki ten model ma karte i jakich sterownikow urzyc bo przerylem caly internet i nic nie chce pomoc. system to win xp Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez daniel11111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec-kom Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Na Xp pro nie bedzie wszystko działało bo te laptopy sa przystosowane w 100% do Vista basic, Premium mam takiego laptopa i wiem co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 a ja sprzedaje takie laptopy i wifi na xp dziala bez zarzutu, moze masz cos z wifi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 http://www.agito.pl/acer/acer_extensa_5220...493.327194.html ja szykuje sie na takiego cena rewelka, a potrzebuje zwyklego laptopa do pracy i ten mi odpowiada:) za taka cene i to jeszcze z dostawa do domu hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec-kom Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) a ja sprzedaje takie laptopy i wifi na xp dziala bez zarzutu, moze masz cos z wifi? Dobra.spoko mi tez wszystko działa,nie napisałem ,że mi nie działa :P jest 1 rzecz co mi nie działa ,to jest ten czytnik,na viscie chodzi a na xp nie chodzi,sterowniki nie pomagają,może są jakieś inne ?? A co do visty i tak jestem bardziej przekonany z racji tego ,że na viste są nowsze sterowniki i dzisiaj odpaliłem na nim crysisa demo ,trochce sie zacinał no ale to jest CRYSIS ( bardzo wymagająca gra) zainstalowałem COD4 i śmiga aż miło,na xp nawet właczyć sie nie chciało oczywiście są plusy i minusy i xp i visty Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez spec-kom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 spec-kom smieszny jestes. Te lapki smigaja w 100% na XP i wszystko w nich dziala Wiec moze potrzebujesz troszke doksztalcenia zanim zaczniesz innym to wypominac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dobra ale bajki to pomyliłeś forum żeby pisać jasne , masz sklep, kupe kasy i siedzisz na forum sory ale wkurza mnie takie coś nie mam sklepu, nie mam kupy kasy a na forum siedze i sie udzielam bo wiem co pisze zakupilem takiego lapa dla szwagra i jakos wifi na XP mu smiga pieknie.....skoro TY nie potrafisz czegos zrobic to nie znaczy ze inni nie potrafia. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noises Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Na steronce Acera Są wszystkie stery. Wireless_Atheros_XB63_v5.3.0.45_XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosen86 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 akurat ten model acera ma zarówno sterowniki pod xp jak i pod vistę i pod vistę z sp1 - wiem bo go mam i akurat z obsługą win xp nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzaty Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 akurat ten model acera ma zarówno sterowniki pod xp jak i pod vistę i pod vistę z sp1 - wiem bo go mam i akurat z obsługą win xp nie ma problemu a macie jakiś patent na środkowy przycisk touchpada? na xp za żadne skarby nie chce mi zacząć działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...