Skocz do zawartości
daniel11111

Acer Extensa 5220 - Sterowniki Do Wifi

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam pewien problem. Chodzi o sterowniki do laptopa acer extensa 5220, szczegółowy numer to 5220-050508Mi . sterowniki do wifi nie dzialaja prawidlowo. karta jest widziana przez system jako broadcom ale w programie do łaczenia z siecia bezprzewodowa wyswietla ze nie ma sterownikow. czy ktos moglby podac jaki ten model ma karte i jakich sterownikow urzyc bo przerylem caly internet i nic nie chce pomoc. system to win xp

Edytowane przez daniel11111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sprzedaje takie laptopy i wifi na xp dziala bez zarzutu, moze masz cos z wifi?

Dobra.spoko

mi tez wszystko działa,nie napisałem ,że mi nie działa :P

jest 1 rzecz co mi nie działa ,to jest ten czytnik,na viscie chodzi a na xp nie chodzi,sterowniki nie pomagają,może są jakieś inne ??

A co do visty i tak jestem bardziej przekonany z racji tego ,że na viste są nowsze sterowniki i dzisiaj odpaliłem na nim crysisa demo ,trochce sie zacinał no ale to jest CRYSIS ( bardzo wymagająca gra)

zainstalowałem COD4 i śmiga aż miło,na xp nawet właczyć sie nie chciało

oczywiście są plusy i minusy i xp i visty

Edytowane przez spec-kom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ale bajki to pomyliłeś forum żeby pisać

jasne , masz sklep, kupe kasy i siedzisz na forum

sory ale wkurza mnie takie coś

nie mam sklepu, nie mam kupy kasy a na forum siedze i sie udzielam bo wiem co pisze

zakupilem takiego lapa dla szwagra i jakos wifi na XP mu smiga pieknie.....skoro TY nie potrafisz czegos zrobic to nie znaczy ze inni nie potrafia.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi