michalak Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 mój rekord w 3dmark2001. UWAGA. NA moim komputerze przed przetaktowywaniem miałem na sterownikach 27.42 3000 punktów po zainstalowanie 28.32 2800 a po zmianie systemu na windows xp i podkręceniu proca do 1,6 GHz i podkręceniu grafy mam 4500. Jeżeli bym kupił gf4 TI4600 (mam to w planach) to czy wynik przekroczył by 10000 3d marków?????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Chyba by przekroczył (masz troche słaby procesor) Ale po co zaczynać nowy temat skoro juz jest jeden taki o 3DMARK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 i to wszystko na ecs prosze prosze znowu ecs gora 8) ale poczekajmy napewno ktos sie pojawi i cie przebije ja nie prezentuje moich wynikow bo moj sprzent jest niewspolmierny :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Bez podkrecania grafy i procka (bardziej) watpliwe... ale bedzie w okolicach. Ja dla przykladu mam na tym co ponizej (nie kreconym) 9700. A jesli ty mialbys Ti4600 na troche slabszym procku, to pewnie tez bedzie cos kolo tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 hehehe ja 4400pkt to mialem na D600@870!!! i podkreconym gf2ti!. Ale Intel to shit dwa razy szybszy proc a taka sama wydajnosc no moze wieksza o jakies 15%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 mój antek i gf2 bez podkręcania 4k6 3dmarków, a po lekkim o/c do 5k3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 GfTi4600 moim zdaniem to sobie lepiej kup nowy procek płytę a potem myśl o Gf4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 GfTi4600 moim zdaniem to sobie lepiej kup nowy procek płytę a potem myśl o Gf4. A co w jego procku widzisz zlego, moze i ECS ale teraz sa najgorsze czasy na zmiane plyty i procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Chyba by przekroczył (masz troche słaby procesor) Ale po co zaczynać nowy temat skoro juz jest jeden taki o 3DMARK? P4 1,4 GHz to słaby procesor?? To wg. Ciebie który jest mocny? :) A co do pytania Michalaka, to myślę że wtedy wynik spokojnie powinien przekroczyć 10K. ( patrząc po Twojej konfiguracji ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 No to niezle jak GF4 na tym procku ma osiadnac ok 10K.Ja na tym co ponizej wyciagam 9302.Tylko czekac jak wyjdzie r300 i wielki M!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 co do ECS-a to wiem że ten ECS K7(niepamiętam dalej) to kit, ale według testów (sprawdzałem w Chipie) płyta ECS [4 ITA miała najwyższy wynik power Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 mój rekord w 3dmark2001. UWAGA. NA moim komputerze przed przetaktowywaniem miałem na sterownikach 27.42 3000 punktów po zainstalowanie 28.32 2800 a po zmianie systemu na windows xp i podkręceniu proca do 1,6 GHz i podkręceniu grafy mam 4500. Jeżeli bym kupił gf4 TI4600 (mam to w planach) to czy wynik przekroczył by 10000 3d marków?????????? Cos chyba nie tak 3000 punktow , na takim procu i GF2pro, ja na swoim mam 2850, den 27.20. A przeciez twoj jest, powinien byc duzo wydajniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Chyba by przekroczył (masz troche słaby procesor) Ale po co zaczynać nowy temat skoro juz jest jeden taki o 3DMARK? P4 1,4 GHz to słaby procesor?? To wg. Ciebie który jest mocny? :) A co do pytania Michalaka, to myślę że wtedy wynik spokojnie powinien przekroczyć 10K. ( patrząc po Twojej konfiguracji ). Już mowie: Athlon 0d 1.8+-2.1+ I p4 2.4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...