JuRaS-0709 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam zaniedługo planuje zakup nowego kompa... i planuje kupic E8400 lub E8200 chociaz bardziej prawdopodobne ze E8400:) Tylko nie wiem jaka by byla najlepsza, najwydajniejsza, a także stabilna plyta glowna pod to bo nie znam sie zbytnio... Mozecie mi cos zaproponowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Może napiszesz chociaż w jakim przedziale cenowym? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Asus Striker Asus P5K - E Gigabyte P35-Ds3l, ds4, ds3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuRaS-0709 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Myśle że tak do 350 zł... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) DFI BloodIron P35. A jakbyś dołożył 20zł to masz nieco lepszą LanParty DK P35-T2 :wink: w PcProjekt.pl Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 No cóż określ może stopień Twojego wtajemniczenia jeśli posiadasz chociaż podstawową wiedzę z zakresu komputerów i jego ustawień polecę DFI DK p35.Cena rozsądna i możliwości płyty adekwatne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7xfd Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Czesc tez mam taki problem niewiem do czego tobie trzeba plyty ale mi chodzi o oc. ja zastanawiam sie nad takimi plytami: -Asus P5K-E -DFI LanParty DK P35-T2 -DFI BLOOD IRON P35-T2RL -i ewetualnie asus p5k-pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuRaS-0709 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mi raczej nie jest potrzebne do Oc.. po prostu szukam dobrej, pozadnej plyty... i tez sie zastanawiam na Asus p5k pro sadzicie ze jest dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Czesc tez mam taki problem niewiem do czego tobie trzeba plyty ale mi chodzi o oc. ja zastanawiam sie nad takimi plytami: -Asus P5K-E -DFI LanParty DK P35-T2 -DFI BLOOD IRON P35-T2RL -i ewetualnie asus p5k-pro DFI LanParty DK P35-T2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 DFI LanParty DK P35-T2 Ja cały czas sie waham czy brać DFI Blood Iron P35-T2RL (310zł) czy jednak dołożyć te parę złotych do DFI LanParty DK P35-T2 (3zł), jedyne co mnie martwi to brak RAIDa w LP, wersja z RAIDem kosztuje już niestety ponad 400zł, względem Blooda musiałbym więc dołożyć ponad 100zł a to już mi sie średnio opłaca :) Mógłbyś mnie przekonać w czym LP (bez RAIDa) jest lepsza od Blooda ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja cały czas sie waham czy brać DFI Blood Iron P35-T2RL (310zł) czy jednak dołożyć te parę złotych do DFI LanParty DK P35-T2 (3zł), jedyne co mnie martwi to brak RAIDa w LP, wersja z RAIDem kosztuje już niestety ponad 400zł, względem Blooda musiałbym więc dołożyć ponad 100zł a to już mi sie średnio opłaca icon_smile3.gif Mógłbyś mnie przekonać w czym LP (bez RAIDa) jest lepsza od Blooda ? icon_smile3.gif Główne różnice to ładniejszy laminat, lepsze chłodzenie ( radiatory na mosfetach, lepsza pasta pod radiatorem na NB) i zdaje się coś tam marginalne różnice w sekcji zasilania. Bios raczej ten sam, albo kosmetyczne zmiany na korzyść DK P35 :wink: Wersje T2RS z RAID'em kupisz już za 400zł w PcProjekt ;] Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Główne różnice to ładniejszy laminat, lepsze chłodzenie ( radiatory na mosfetach, lepsza pasta pod radiatorem na NB) i zdaje się coś tam marginalne różnice w sekcji zasilania. Bios raczej ten sam, albo kosmetyczne zmiany na korzyść DK P35 :wink: Oczywiscie chodzilo mi o DK (a nie o LP, nie ta polka cenowa), a czy biorac pod uwage wymienione przez Ciebie plusy warto zrezygnowac z RAIDa ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Kwestia tego czy...rzeczywiście będzie ci on potrzebny :wink: za 400zł jak już pisałem masz T2RS w PCProjekt, ale jeśli RAID ci nie potrzebny to bierz śmiało wersje T2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mi raczej nie jest potrzebne do Oc.. po prostu szukam dobrej, pozadnej plyty... i tez sie zastanawiam na Asus p5k pro sadzicie ze jest dobra? Posiadam tą MoBo i mogę ją polecić z czystym sumieniem, aczkolwiek weź jeszcze pod uwagę model WiFi-AP, który posiada dodatkowo WiFi i lepszą dźwiękówkę. Ja akurat nie potrzebowałem integry i WiFi dlatego wziałem P5K-PRO. Za tą kasę jedna z lepszych płyt (również do OC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...