rafal92 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam Przymierzam się do kupna nowego monitorka. Chciałbym również do niego podłączyć XBOXA 360. Ma może już ktoś taki monitor? Może go w jakiś sposób opisać? Czy warto kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A co byś chciał wiedzieć dokładnie? Jest wątek Frachy o 22" HP - jest identyczny poza rozmiarem oczywiście - oraz dodatkowo 24" posiada czujnik natężenia oświetlenia w danym pomieszczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Czy jest warty zakupu i czy konkurencja jak za tą cene nie ma lepszego wyboru. Na razie jestem przekonany na ten monitor ale zastanawia mnie to dlaczego ten kosztuje 1500zł a Benq również 24 cale kosztuje 1100zł jaka jest między nimi różnica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Kupowanie 24 cali na TN moim zdaniem kiepski pomysl. Tam juz katy daja sie strasznie we znaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Eclipse, to jaki proponujesz monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja nie jestem zadna alpha i omega w temacie monitorow. Proponuje cos nie na TN ;) wiem koszt wzrosnie ale jak masz dac 1500 to i dolozysz 500. LG 245 WP np. Gwarantuje ci ze zjada tego Hp'ka na sniadanie. Do 2300 masz niezly wybor. NEC, Belinea, Benq, HP nawet tylko nie na TN, Acer 26cali. Widze ze chcesz podlaczyc Xboxa wiec musisz pomyslec jak chcesz to zrobic. Bo niektore z tych monitorow maja rozne wejscia. Przeanalizuj sobie co tak naprawde ci bedzie potrzebne. A tak juz calkiem luzno ci poradze przejdz sie jesli masz mozliowsc do jakiegos duzego sklepu. Popatrz sobie. Ja wlasnie tak zrobilem i po takiej wizycie w MM skreslilem wszytskie Tnki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 hmmm tak konkretnie to chce zejść ze stacjonarnego kompa w ogóle i kupić LCD + XBOX360 do gier i do tego laptopa jakiegoś, z tym że wszystko musi być rozłożone w czasie bo budżet nie wytrzyma :wink: no i na monitor chciałbym tak wydać około 1200-1500zł albo trochę poczekać (nie znosze czekać) może coś z tanieje, nie wiecie o jakiś obniżkach LCD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...