Szymoon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ile powinno byc tych drucikow w koncowce kabla od monitora ? bo ja mam jakby jedna wylamana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 To zalezy od monitora, ja mam rozne ilosci "powylamywane" w roznych monitorach. Jak dziala i wszystko normalnie wyswietla to raczej jest ok ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 6 na bank: R, G, B, GND, 2x synchronizacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Oprócz sygnału wizji kablem mogą lecieć dane cyfrowe. Dzięki tym liniom świerzo zainstalowana winda poinformuje nas że znaleziono nowy sprzęt - monitor marki X typ Y. Niektóre starsze monitory tych styków nie mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 No dobra, a czy zly monitor, moze byc pryzczyna problemow z podkrecaniem karty graficznej ? (napewno nie chlodzenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 No dobra, a czy zly monitor, moze byc pryzczyna problemow z podkrecaniem karty graficznej ? (napewno nie chlodzenie) Na 100% nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...