_Mistrz_ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam! Mam problem w wyborze chyba najważniejszego elementu komputera. Płyta musi spełniać dwa warunki, głównie nie może sprawiać problemów na codzień (w tygodniu nie ma mnie w domu i nie chcę żeby reszta użytkowników miała problem), a drugi warunek podczas oc to proc ma się kończyć :wink: czyli potencjał w OC. Jakość zintegrowanej dźwiękowki nie ma znaczenia. Kwota... chciałbym jak najmniej dołożyć po sprzedaży obecnej płyty. Mam swoich faworytów: 1. DFI Blood Iron 330zł 2. DFI LP T2RS 441zł 3.DFI LP T2 393zł 4. Abit IP35 352zł Byłem praktycznie zdecydowany na Blood iron, ale kuszą mnie dwa pozostałe modele od DFI. Kolejna kwestia czy warto dokładać 50zł jeśli chodzi o T2 i T2RS? Do tego Abit, według mnie też ciekawa płyta. Samemu trudno mi wybrać coś z tych propozycji dlatego liczę na wasze rady. Nad innymi producentami się nie zastanawiałem, chyba że naprawdę warto to z chęcią zobaczę inne sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wybierałbym między DFI LP DK P35 T2 a T2RS, o różnicach było już dużo, jeśli potrzebny ci RAID i 6x SATA to bierz T2RS jeśli nie to IMO T2, polecam to mobo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie, z Raida napewno nie będę korzystał, ale czy to jednya różnica (jeszcze ten kondensatory Solid jeśli to w praktyce coś daje normalnemu użytkownikowi)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...