AndyN Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Witam Czy warto kupić ten zasilacz? i za ile? Bo w obecnej konfiguracji zasilacz Enlight'a, który mam teraz nie wystarcza, muszę odłączać DVD i CDRW żeby komputer wystartował :lol: W planach mam zmianę grafiki i skorzystanie z opcji SATA Raid tak więc zasilacz musi mieć dużą moc Pozdrawiam An. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Witam Czy warto kupić ten zasilacz? i za ile? Bo w obecnej konfiguracji zasilacz Enlight'a, który mam teraz nie wystarcza, muszę odłączać DVD i CDRW żeby komputer wystartował :lol: W planach mam zmianę grafiki i skorzystanie z opcji SATA Raid tak więc zasilacz musi mieć dużą moc Pozdrawiam An. Dziwne ze ci komp nie startuje na takim zasilaczu - moj komp( konfig w podpisie) przez kilka dni chodzil na zasilaczu NONAME 235WaTT i nie bylo zadnego problemu w czasie normalnej pracy - tylko podcza ostrgo grania zawieszal sie. A tak propo CD-RW i DVD podczas startu kompa nie zuzywaja az tak duzo pradu :) -gora 1 wacik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...