Cor3y Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Znajomy ma taki problem - kupił sobie niedawno iplusa z modemem na USB. Teraz szuka rozwiązania, jak to rozdzielić na 2-3 komputery, żeby nie było potrzeby trzymania jednego kompa uruchomionego 24/7. Słyszałem, że są routery z USB, tylko nie wiem, czy pod ten port można podłączyć modem USB, czy to jest wykorzystywane tylko do podłączenia router-komp. A może ktoś już budował sieć skonstruowaną w ten sposób? Za wszelkie rady z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Możliwość jest, tylko czy to się opłaca? Link Lepiej jakiegoś kompa złożyć za grosze który będzie udostępniał neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor3y Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ten router już widziałem, tylko nie jest to do końca to, czego szukam. Ale faktycznie niezbyt się opłaca - też poradziłem znajomemu, żeby sobie lepiej złożył jakiegoś złomka tylko do udostępniania netu, bo 1500zł za router to lekka przesada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Zawsze mozna znaleźć coś 3 krotnie tańszego http://www.allegro.pl/item352496621_linksy..._umts_gprs.html Tylko trzeba by wymienić ten modem USB na modem na PCMCIA. Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...