Palato Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czuje sie wyjątkowo niezręcznie pisząc ten temat :|. Co sądzicie o tym wynalazku?: http://allegro.pl/item343495502_mini_odkur..._i_pc_ak29.html Dobrze zdaję sobie świadomość z możliwości USB oraz wszelkiej tandety jaka wychodzi pod tą platformę(? hah!), ale to wydaje się całkiem dobrym rozwiązaniem do przeczyszczenia kompa raz na kilka dni. Ps. Szukałem i nie byłem w stanie znaleźć tematu dot. w/w wynalazku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) w sklepie za funta są sprzedawane. Tesco opycha to za Ł7. Tragedia. Ani tym wyodkurzać klawiatury ani nic. Nie ma w tym zbiornika tylko jest kawałek materiału na którym syf ma się zatrzymywać. Totalnie za słabe aby cokolwiek wciągnąć. Nie polecam. Lepiej raz na 3 miesiące zdjąć przyciski i wyczyścić mokrą szmatką a międzyczasie używać sprężonego powietrza. Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 kompletnie nieużyteczne. z klawiatury ściąga tyle samo co byś palcem przejechał. Kiedyś kupiłem na allegro i wylądowało w śmietniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ale rozczarowanie, czuję się jakbym nie dostał prezentu w 7 urodziny ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...