Yeti 666 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 NIe wiem co się dzieje od dwóch dni moge tylko udostępnić pliki w Kazaa nie moge ich ściągać pisze ciągle remote albo more.... co jest grane ? Problem jest o tyle dziwniejszy że dotyczy wszystkich ludzi na osiedlowym lanie (made by Hyperion) czy jest możliwość zablokowania kazaa bo z tego co ja wiem to nie ma ? Próbowałem już rożnych portów i nic ciągle to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 O ile wiem jest mozliwosc ograniczenia przez admina transferu z kaaza , nie wiem dokladnie jak ale kumpel na swojej sieci zrobil to i spisuje sie podobno niezle wiec calkiem mozliwe ze da sie jakos "wylaczyc" polaczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Pewnie wam porty kazyy poblokowal bo u mniechodzi normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 hehe ja naszczescie jeszcze tego nie mam i leci tak jakbylo 25kb/s minimum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 kobus w swoim opisie mogłeś jeszcze napisać jaki masz telewizor, bo pewnie nie tylko ja chciałbym się dowiedzieć jaki posiadasz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Heh już działa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 a mi kazaa i inne p2p chodza z d u p y bo mam kolejkowanie w sieci i wszystko co nie jest www, ftp, pop3, smtp leci przez to kolejkowanie wlasnie. uzyskuje przez to w kazie srednio 1kB/s, gdy tymczasem przez www ciagnie 30-80kB/s :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...