xor_ew Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam! Mam płytkę A7V8X-X... jako ze na ukłądzie VIA to nie mam w biosie Q-Fan'a. Szukałem, ale znalesć nie mogę: jak wyłaczyć kontrolę obrotów wiatraczka cpu żeby kręcił się cały czas na max obrotach? Piszę tutaj bo zalezy mi na czasie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Może spróbuj SpeedFan'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam! Mam płytkę A7V8X-X... jako ze na ukłądzie VIA to nie mam w biosie Q-Fan'a. Szukałem, ale znalesć nie mogę: jak wyłaczyć kontrolę obrotów wiatraczka cpu żeby kręcił się cały czas na max obrotach? Piszę tutaj bo zalezy mi na czasie... Wywalić termistor który reguluje prędkość wiatraka zależnie od temperatury? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...