Puchacz1 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 witam. Mam okropny problem z internetem na linuxie. Próbuję go zainstalować już 2 dzień :) zainstalowałem pakiet pppoe i po wpisaniu komendy pppoeconf i sprawdzaniu przez system "czegoś" wyskakuje taki oto komunikat: Sorry, I scanned 2 interfaces, but the Access Concentrator of your provider did not respond. Please check your network and modem cables. Another reason for the scan failure may also be another running pppoe process which controls the modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Fajne że podałeś na jakim linuxie! Bo nawet jeśli ktoś będzie wiedział o co chodzi, to dystrybucja może mu się przydać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) Ubuntu 7.10 Wydaje mi się, że nie mam zainstalowanych sterowników madwifi. Tylko jak je zainstalować bo nie do końca zrozumiałem z pliku readme. Może ktoś jakkolwiek pomóc bo już mnie cosik bierze... Edytowane 1 Maja 2008 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukskrodz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 A jeszcze powiedz w jaki sposób łączysz się z tym internetem? Modem? DSL? Sieć lokalna po kablu? Sieć lokalna WiFi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Madwifi to strownik do obsługi kart wifi na chipsecie atheros wiec nie iwem jak to może ci pomóc... Ogarnij temat ubudsl jesli masz modem neo na usa (szkoda że nic nie napisałeś o nim) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...