BLANTMEN Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 http://www.blurryworld.com/shredsession/ Fess bajera 8) Wkońcu się czegoś nowego naucze 8) :twisted: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakacz Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 hehe:) fajna stronka:) przynajmniej sie nie meczysz tylko relaks przy kompie:) BLANTMEN grasz w zoske ale tak w realu??bo ja troche gralem i nadal czasami gram znam pare fajnych trikow:)a jak jest z toba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 fajne :D 42 na dobry poczatek :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 0k spoko ale w zpche niegram [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 38 :) kiedyś w casach liceum grałem w zoche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 chyba nie wiem o co w tym chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 (...) BLANTMEN grasz w zoske ale tak w realu??bo ja troche gralem i nadal czasami gram znam pare fajnych trikow:)a jak jest z toba?Ja zoche kupiłem w zeszłym roku, i na początku to normalnie klęska :( Nic nie wychodziło. Ale z biegiem czasu nauczyłem się kilku trików 8) chyba nie wiem o co w tym chodzi :wink:Musisz odbijać tym zółtym czymś (to coś imituje zoche :)) Zabawa może fajna, ale nie ma to jak na żywo się zabawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...