gacus24 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Witam. Zamierzam złożyć zestaw a podstawą jego ma być właśnie ta płyta, ale mam związanych z nią kilka wątpliwości i proszę Was o rozwianie ich :) A mianowicie: - Jak w ogóle oceniacie tą płytę ( jakość sekcji zasilania, możliwości OC ) - czy na tej płycie da się zainstalować Thermalright Ultra-120 eXtreme - czy na tej płycie pójdą pamięci 1066. Chodzi mi o to czy bezpośrednio po montażu płyta je wykryje, czy będę musiał potem coś przestawiać Zestaw na bazie tej płyty zamawiam w poniedziałek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Witam. Zamierzam złożyć zestaw a podstawą jego ma być właśnie ta płyta, ale mam związanych z nią kilka wątpliwości i proszę Was o rozwianie ich :) A mianowicie: - Jak w ogóle oceniacie tą płytę ( jakość sekcji zasilania, możliwości OC ) - czy na tej płycie da się zainstalować Thermalright Ultra-120 eXtreme - czy na tej płycie pójdą pamięci 1066. Chodzi mi o to czy bezpośrednio po montażu płyta je wykryje, czy będę musiał potem coś przestawiać Zestaw na bazie tej płyty zamawiam w poniedziałek :) Poszukaj tematu o tej płycie. <_< to jest dział co kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 To chyba dobrze trafiłem :) Przecież zastanawiam się czy kupić i mam w związku z tym kilka pytań :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Ty się zastanawiasz nie co kupić tylko czy to co wybrałeś warte jest kupna. A że ja jestem leniwy podam Ci link i sam zdecyduj: P35-t2r Edytowane 3 Maja 2008 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...