mail'o Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Witam ponownie oto testy (zeszło sie troche zanim dotarla do mnie zapinka i trójnik od Mate) : woda ~ 25 (termometr cyfrowy) CPU (po godzince wygrzewania 100%load) : 39 (bez obciążenia) : 33 Rekord Polski to to nie jest ale dla mnie wystarczy :) Ps. w porównaniu z poprzednim mini bloczkiem wierconym to i tak sukces. Nie wiem jak duże znaczenia mają przepływy turbulentne, ale to fakt że bloczek 'bardzo szybko reaguje' na zmiany obciążenia CPU. Test na Aquashucie 600l + chlod FSO. Wynik jest trochę zawyżony ze względu na dosyć mało (40%) rozcieńczonego shell'a glyco zamiast wody. PS2. zapinki od mate (od nukleona) rządzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 To całkiem spoko. Tyko napisz czy takie temp. na kręconym procu czy nominał ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROF Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 albo mu sie po prostu nie che albo nie ma czasu tak jak ja moje bloczki w ilosci sztuk 9 tydzien temu wygladaly tak i dzis dalej tak wygladaja :( a mam wszystko co potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Czyżby to były przeróbki LEv1 ??? ;) A może chcesz jednego sprzedać w takim stanie jak na zdjęciu jak coś to wal na priv z ceną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROF Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 hę ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Kolega PROF ma całkowitą rację, sam fakt podłączania trój-wlotowca na przewodach 2*8->12 + 12 tak by od razu nie zrobił powodzi (wcześniej 2*8) zajmuje sporo wysiłku i czasu. ps. PROF niezły kaliber ;) (możnaby jeszcze z 8 otworów dorzucić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROF Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 owszem moznabyloby ale po co ?? skoro na 3 warstwie jest juz znikoma temperatura zbita przez spodnie warstwy otworow (widzialem gdzies symulacje podobnego bloku ale nie pamietam gdzie) a tak mamy wieksza wytrzymalosc pojemnosc cieplna oraz blok stwarza mniej (choc i tak duzo) problemow w wykonaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 proponuje zebys dowiercil w jednym jeszcze osiem i przekonal sie jak oba warianty w praktyce wypadaja bo z gdybania to mozna nawet w totak aglowna wygrana 5 razy z zedu trafic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROF Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Spox to se jeszcze troche pogdybie ...a noz nietoperz cos wygram choc raz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...