Markus1 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Witam! Wytłumaczcie mi bo czegoś nie łapię. Na stronie nvidia są dostępne certyfikowane stery pod vistę 32-bit w wersji jak w temacie i tylko te. Od 2007 roku. Czy wobec tego mam rozumieć, że do mojej już trochę starawej karty nie będzie nowszych sterowników whql? Czy powstają już tylko sterowniki do serii 9xxx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Jesteś szczęściarzem :wink: Już bowiem za około tydzień NV ma wydać nowe wuhakiuele oficjalnie i tak dalej.Po czterech miesiącach.Jeżeli nie musisz mieć WHQL to poszukaj sterownika najnowszego beta 175.12.U mnie sprawuje się świetnie.Możesz go znaleźć choćby na Guru 3d w "down;oad" ,a i chyba Sideband na forum zamieścił ich lekką modyfikację(w dziale sterowniki i BIOSy).Ale owszem -dobrze widziałeś.Od 2007 roku (grudzień?) NV uważało ,że jest ok.Eeee tam....Mylili się :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Dzięki za info, zainstalowałem bety 175,12 które pobrałem ze stronki nvidia.pl póki co działają.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...