HeatheN Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Oto moja lista : Husaria - Bóg Honor Ojczyzna http://www.youtube.com/watch?v=yunb7p6bYis Forteca - Forteca I wiele innych, jak się komuś spodoba to piszcie, dam więcej. Gdzie mozna dorwac plyty CD fortecy? http://www.etmp.nstrefa.pl/forteca/index.p...age=Discography Szuka, szukam i nic nie moge dorwać. Genialne kawałki mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Było? Flobots - No handlebars Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Amethystium - Autumn Interlude Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Warto posłuchać, oraz warto obejrzeć wizualizację zrobioną przez kogoś - http://vimeo.com/2405348 NIN - 8 Ghost I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mike Oldfield - Sunset :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 To się nawet da zrobić na żywo, ale oddech zabiera. 4 dni temu dałeś to samo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A sorry... Piosenka tak mi się podoba, że przez pomyłkę dałem 2 razy. Ladytron - Destroy Everything You Touch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Yeah Yeah Yeahs - ZeroMoim zdaniem najlepsza z tego albumu - Runaway. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Raczej nie było, Agalloch power -> http://www.youtube.com/watch?v=BNBsQiGAgec...feature=related. Całą trylogię sobie włączcie, tj. party 1,2 i 3. Druga zamiata . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Sad Song, dla mnie świetna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Przepraszam, ale ciężko mi skończyć proponować utwory Ladytron, bo są naprawdę świetne... Edytowane 2 Maja 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Amethystium - Autumn InterludeO, Amethystium :rolleyes: . Na półce leży cała dyskografia, którą sprowadziłem z USA. Nawet udało mi się wymienić kilka emaili z Oystein Ramfjordem. Mike Oldfield : Tubular World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Lekko i sympatycznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Fajne jest też . W ogóle, to Lily Allen jest lepsza, niż jej podróba Katy Perry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Fajne jest też . W ogóle, to Lily Allen jest lepsza, niż jej podróba Katy Perry. Spodobał Ci się ten temat widzę. Polecam: Ronan Hardiman – Warriors (dzięki smoku z bagien ), Archive'a - Again, Conciensce, Controlling Crowds. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Again jest boskie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 tool - No Quarter - cover Led Zeppelin - płyta Salival http://www.youtube.com/watch?v=xzKWge4rLfI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) Fajne jest też . W ogóle, to Lily Allen jest lepsza, niż jej podróba Katy Perry. Jedyny kawałek Kate który mogę posłuchać i obejrzeć ;) to poza tym fajnie brzmi (wraz z teledyskiem) też: i Liquido - Ordinary Life Edytowane 4 Maja 2009 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) tool - Stinkfist - płyta AEnima z.a.j.e.b.i.s.t.e. ....... Edytowane 4 Maja 2009 przez Darth Sidious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Nie gustuje, teraz będę miał koszmary ;c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) tool - Sober - płyta Undertow ostatnie ogniwo ewolucji ........ » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Tuż za mną jest pewien cień osłaniając każdy mój krok sprawiając, że każda tajemnica jest pusta wskazując, każdy palec na mnie. Czekając, jak czający się lokaj, na kogoś na kim by mógł położyć swe paluchy Mordując drogą zwaną musem, tylko dlatego, że syn przyszedł. (Jezu, czemu [ciach!]*a nie gwizdniesz o czymś oprócz, tego co było i się skończyło? ) Czemu nie możemy nie być trzeźwi? Chcę tylko zacząć to wszystko od nowa. Czemu nie możemy pić bez przerwy przez wieczność? Chcę tylko zacząć to wszystko od nowa. Jestem tylko nic nie wartym kłamcą. Jestem tylko imbecylem. Tylko skomplikuje Ci życie. Zaufaj mi, a razem ze mną upadniesz Odnajdę w Tobie centrum. Przeżuje go i zostawię Cię, Pracą Cię zniosę, Aż będę mógl Cię w dół zepchnąć. (Matko Boska, Maryjo, czemu nie szepniesz, o czymś oprócz, tego co było i się skończyło? ) Czemu nie możemy nie być trzeźwi? Chcę tylko zacząć to wszystko od nowa. Czemu nie możemy spać bez przerwy przez wieczność? Chcę tylko zacząć to wszystko od nowa. Jestem tylko nic nie wartym kłamcą. Jestem tylko imbecylem. Tylko skomplikuje Ci życie. Zaufaj mi, a razem ze mną upadniesz Odnajdę w Tobie centrum. Przeżuje go i zostawię Cię, (Zaufaj mi ) Czemu nie możemy nie być trzeźwi? Chcę tylko zacząć to wszystko od nowa. Czemu nie możemy spać bez przerwy przez wieczność? Chcę tylko zacząć to wszystko od nowa. (Chcę tego czego chcę) dobranoc kolego q8ic. Edytowane 12 Czerwca 2009 przez Darth Sidious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Audioslave - Revelations Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Clannad - Caislean Oir http://www.youtube.com/watch?v=jN3c4waiNzc...feature=related Clannad - Strange Land klimat ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Hans Zimmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...