case Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 troche ponad 30mb ale zajebioza ftp://gsm-soft:techtronic@156.17.232.1/Malec.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 30 mego na modemie to trochę dużo :( Ale jeśli to ten maluch, co jeździ tyłem to zajefajne, choć już było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 no to to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 KONKRET!! Najbardziej podobają mi się zakręty bokiem... Coś jak WRC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Widziałem :D. Wyypas. Ciekawe czy gości polizei nia zczapiło :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nie chce narzekac ale juz bylo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nie narzekaj ;] ja z 5 min rotfl mialem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nie chce mi sie ciagnac ale czy to jest jest kaszel z odwrocona buda?? i 2 oskami skretnymi?? i muza prodigy w tle?? jezeli tak to to juz bylo :D szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Widzialem :) Pomysl fajny ale muzyczka w tle z tego co pamietam narzucala widok sportowcow z golfami III ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 ale to bylo zajebiste. faktycznie bylo ale co tam. posmiac sie nie zaszkodzi. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nie chce mi sie ciagnac ale czy to jest jest kaszel z odwrocona buda?? i 2 oskami skretnymi?? i muza prodigy w tle?? jezeli tak to to juz bylo :D szukaj Dokladnie mowiac to pod maske walneli silnik i zawieszenie od jakiejs przenionapedowki. Ten maluszek ma zarabiste przyspieszenie. Ja z tego brechtalem sie chyba z 5 min. Tak jak ktos powiedzial ze najlepsze jest wchodzenie w zakrety :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 hmm a ja wam moge powiedziec co tam jest za silnik :) 1.9 TDi :) a jesli chcecie wiecej takich potforooof zobaczyc to www.maluch.mgt.pl tam w dziale chyba przeszczepy jest ten a w extreme powinien byc dragster z silnikiem od corvetty 5.7 l :) ja mojego tez zmoduje :P ale silnik ze stara wloze3 zamiast tylnej knapy :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...