pavel54 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Witam tak j/w gram w cos i po jakims czasie gra sie wylacza i wyskakuje error windowsa (error pliku exe gry), probowalem od nowa stawiac system zmieniac sterowniki na najnowsze puscic kompa na default ustawieniach czyli 1,6ghz karta bez o/c nawet wymienilem bateryjke na nowa bo mialem zapasowa i niestety zadna z tych czynnosci nie dala zadnego efektu nie wiem ocb :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Włącz w tle jakiś programik monitorujący temperatury i napięcia. Po wywaleniu z gry sprawdź loga z tego programu- jeśli któryś z pomiarów będzie bardzo odstawał od normy będziesz miał prawdopodobną przyczynę błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Z ciekawosci zapuscilem Orthosa na 20 minut i mierzylem temperatury core tempem nie przekraczaly 56 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzovelionn Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 56 stopni to nie tak mało, powiedzał bym że jest to high-low. Tylko jeśli ci wyskakuje błąd exe jest to raczej wina software'u niż hardware. Sprawdź logi z daty błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Czyli wychodzi na to że to nie procek skoro na jego def. ustawieniach też sie wywala...ale widzę że masz Patrioty, proponuje skrupulatnie je przetestować Memtestem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo. Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Ja myślałem, że od błędów ramu windows prędzej posypie bluescreenami, niż aplikacja. To jedna gra, przy której się zawiesza? Może to assassins creed? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 To nfsu2 niby w innych grach sie nie wywala ale raz wywalilo mi sie jak gralem na emulatorze (błąd pliku exe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzovelionn Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Poszukaj w necie na temat problemu exe NFSU2. Poszukaj również na zagranicznych. DiRT naprzykład nie współpracuje z KIS 7.0.325 bo wywala błąd .exe a z KIS 7.0.125 działa. hugo. Co masz do Assassin's Creeda? Mi się ani razu nie wysypał ani nie spotkałem buga a przeszedłem grę dwa razy. Jak Ci się sypie to kup lepszy sprzęt i oryginał. Edytowane 7 Maja 2008 przez Torghal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Nie tylko nfsu2 mi sie wysypuje, np. emulator snes tez sie wysypuje :mur: a 3dmarka przechodzi bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...