Gość loRdRumek Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Witam, czy ktoś już próbował (na naszym forum) przerobić GT na GTS. Na zagranicznym forum już coś takiego znalazłem, jeżeli ktoś już to u nas robił, nie ch powie, czy były jakieś trudności itd. Ponadto, czy mogę przerobić tak Palit 8600GT na DDRIII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 A w jakim celu chiałeś to zrobić. Palita 8600GT Sonic + możesz podkręcić na zegary GTS a nawet wyżej po v modzie idzie nawet na 1000/2000/xxxx. I dodatkowe zasilanie nie jest tutaj potrzebne. Możesz zapodać link do zagraniczengo forum bo nie wiem dokładnie o co Ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 a ja tylko mam nadzieję że nie planujesz zmieniać pamięci wlutowanych w kartę z ddr2 na ddr3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loRdRumek Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 No widzisz, ja mam akurat DDR3 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 loRdRumek napisał(a): Ponadto, czy mogę przerobić tak Palit 8600GT na DDRIII to źle Cię zrozumiałem.. jakoś tak zabrzmiało jakbyś chciał zmienić pamięci karty z ddr2 na ddr3 :) a ogólnie jak chcesz GTS to Palit 8600GT Sonic+ jest takim właśnie GTSem tylko bez dodatkowego zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loRdRumek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 :D Robię V-Moda, więc atakuję 1GHz na rdzeń ;D Topic można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...