loRdRumek Posted May 7, 2008 Report post Posted May 7, 2008 Witam, czy ktoś już próbował (na naszym forum) przerobić GT na GTS. Na zagranicznym forum już coś takiego znalazłem, jeżeli ktoś już to u nas robił, nie ch powie, czy były jakieś trudności itd. Ponadto, czy mogę przerobić tak Palit 8600GT na DDRIII Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
boxer Posted May 7, 2008 Report post Posted May 7, 2008 A w jakim celu chiałeś to zrobić. Palita 8600GT Sonic + możesz podkręcić na zegary GTS a nawet wyżej po v modzie idzie nawet na 1000/2000/xxxx. I dodatkowe zasilanie nie jest tutaj potrzebne. Możesz zapodać link do zagraniczengo forum bo nie wiem dokładnie o co Ci chodzi. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ainaruth Posted May 11, 2008 Report post Posted May 11, 2008 a ja tylko mam nadzieję że nie planujesz zmieniać pamięci wlutowanych w kartę z ddr2 na ddr3 ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
loRdRumek Posted May 12, 2008 Report post Posted May 12, 2008 No widzisz, ja mam akurat DDR3 ;D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ainaruth Posted May 15, 2008 Report post Posted May 15, 2008 Ponadto, czy mogę przerobić tak Palit 8600GT na DDRIII to źle Cię zrozumiałem.. jakoś tak zabrzmiało jakbyś chciał zmienić pamięci karty z ddr2 na ddr3 :) a ogólnie jak chcesz GTS to Palit 8600GT Sonic+ jest takim właśnie GTSem tylko bez dodatkowego zasilania. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
loRdRumek Posted May 21, 2008 Report post Posted May 21, 2008 :D Robię V-Moda, więc atakuję 1GHz na rdzeń ;D Topic można zamknąć. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...