Diabelek_18 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Witam potrzebuje cichego i szybkiego dysku co moglibyście polecic ?? ma na nim stac system wiec bedzie cały czas w akcji i nie chce żeby wydawał jakies dziwne dzwieki lub miał duże turbulencje. Prose o rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Baracuda 7200.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabelek_18 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Siedze i czytam forum i zastanawiam się czy samsung F1 niebyłby szybszy i cichszy Ma ktoś porównanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Poczytaj na forum watek o Samsungu F1 oraz o nowych WD z 320GB talezami (w dziale "Dyski"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabelek_18 Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Kupiłem Baracuda 7200.11 polecaną przez dzikidaniel ale to nie był najlepszy wybór stara baracuda 7.10 była cichsza nie pierdziała tak i wogóle lepiej mi z nią było Ogólnie nie polecam tego dysku dla kogoś kto lubi cisze lub nie lubi brzeczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mansonfan Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Oczywiscie ze nie byl dobry wybor, od zawsze polecam WD =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Też kupiłem ostatnio Barracude 7200.11 tylko, że wersje 750GB i zdecydowanie nie polecam tych dysków. Są strasznie głośne i irytująco pykają. Szukasz czegoś cichego, rozejrzyj się za nowymi WD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...