tomasir Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Wiem że wiele osób szukało różnych vmodów. Znaleziony przeze mnei pasuje do: ABIT: KT7, KG7, KR7A, AT7, KX7, IT7 Epox: 8KTA3 Iwill: KK266 Shuttle: AK31 MSI: KT3 Ultra (HIP6302) Oto link: http://forums.extremeoverclocking.com/show...&threadid=21990 No i właśnie też wymyśliłem że może przykleimy temat takowy w dziale sprzęt i będziemy tu wklejać wszelkie linki z takowymi. KOmentarze i pytania jak najbardziej wskazane! Miłego modowania! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 vmod dla epoxa zrobilo raptor w podkrecaniu jest do niego link ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Macie info o vmodzie CLAP'a?? Niedługo wpadnie w moje łapki :). Jak ktoś zapoda opisik takiego vmoda na rdzeń i pamiątki będe bardzo dźwięczny :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...