Micho1010 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Witam zamieżam kupić laptopka wyżej wymienionego i mam kilka pytań ponieważ mam 0 pojęcia o laptopach :) oto te maleństwo http://www.notebook.co.pl/?mode=karta&ID=40 W jaki sposób zainstalować system w tej małej Toshibie nie posiada bowiem Cd-romu może przez jakiś kabel podłaczając do stacjonarnego PCta posiadam do niej jedynie stacje dyskietek,w tej chwili mam zainstalowanego Win 98 ale pzydał by format i zmiana Win98 na język polski (jest francuski).I mam takie jeszcze pytanie czy dało by się na niej oglądać filmy avi albo divix czy nawet z innym formatem z góry dzięki pozdrawiam :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Można by użyć czytnika kart na pcmcia i z karty uruchomić instalator, tyle że nie mam pewności czy to zadziała ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho1010 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Witam zamieżam kupić laptopka wyżej wymienionego i mam kilka pytań ponieważ mam 0 pojęcia o laptopach :) oto te maleństwo http://www.notebook.co.pl/?mode=karta&ID=40 W jaki sposób zainstalować system w tej małej Toshibie nie posiada bowiem Cd-romu może przez jakiś kabel podłaczając do stacjonarnego PCta posiadam do niej jedynie stacje dyskietek,w tej chwili mam zainstalowanego Win 98 ale pzydał by format i zmiana Win98 na język polski (jest francuski).I mam takie jeszcze pytanie czy dało by się na niej oglądać filmy avi albo divix czy nawet z innym formatem z góry dzięki pozdrawiam :razz:zapomniałem ze dostałem dyskietkę botujocą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 http://forum.purepc.pl/temat/Laptopy-noteb...mozliwa/188636/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Słyszałeś może o znakach przestankowych? Jak czytam taki bełkot to się dziwię, że ktoś odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) tragedi nie ma skoro jest system! wrzucasz(przegrywasz np z pena usb) katalog win98 na drugą partycję, jeżeli takowej nie posiadasz będzie trzeba ją utworzyć partition magic następnie uruchamiasz komputer przyciskając F8 i wybierasz w francuskim windowsie wiersz poleceń następnie walisz komendy d:(nazwa drugiej partycji) gdy jestes na dysku d:\ cd win98 przejdziesz do ścieżki d:\win98 walisz format c: - aby skasować francuski system następnie w katalogu d:\win98 piszesz setup - i lecisz z instalacją co do filmów - teoretycznie dać się da, ale tylko starsze kodowane w divx 3 / 4 - to tyle odnośnie możliwości procka natomiast 32 ramu to istna tragedia czyli praktycznie wiele sobie nie pooglądasz i prawdopodobnie skończy się na tym, że usłyszysz tylko głos poza tym w opiniach pod stronką, którą podałeś masz napisane do czego się ten lapek nadaje i pomyśleć, że tylu ludzi podnieca się tutaj Asus Eee Pc 700 a takie sprzęty istniały już 10lat temu ;) Edytowane 10 Maja 2008 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho1010 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 a czy z wgraniem win95 tak samo mam postępować bo na 98 trochę go zamula <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 nie pchalbym sie w 95 , raczej dokupilbym ( wymienil ) ram bo to przez niego lami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Potwierdzam! skoku wydajności nie uświadczysz a przysporzysz sobie tylko problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...