Skocz do zawartości
ShDe

Przejazd Na Okęcie

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdopodbnie będzie mnie czekał przejazd przez naszą stolicę dnia 23.V. Z tąd pytanie. Jak wygląda w praktyce przezjazd samochodem z Trasy Toruńskiej do Lotniska w godzinach między 12-14, tzn ile czasu +/- trzeba na to liczyc uwzględniając korki itp. Jeśli ktoś był by na tyle uprzejmy i zaznaczył na jakiejś mapce którędy najlepiej jechac aby przeszlo to w miarę sprawnie.

Z góry dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

strony tego typu nie jest dla mnie problemem znalezc chodzi mi glownie o infromacje od osob mieszkajacych w warszawie, bylem tam nie raz i nie dwa, ale niewiem jak to wyglada na dzien dzisiejszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkam pod wawą więc trasy Ci nie zaznaczą bo poprostu nie wiem jak najszybciej dojechac a nie chcę podawa Ci okrężnej drogi:P Ale wydaje mi się że o tej godzinie nie będzie dużych korków(przynajmniej w stronę okęcia). Gorzej będzie tak po 15 sądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba już ok 12-13 nie jest tak źle. Trasa jest banalnie prosta, jedziesz cały czas prosto Trasą Toruńską, na rondzie "Zesłańców Syberyjskich" (pod estakadą) jedziesz nadal prosto. I w Żwirki i Wigury skręcasz w prawo. Możesz też pojechać Alejami Jerozolimskim i Łopuszańską, najprawdopodobniej będzie szybciej, bo jest dużo estakad i omijasz sporo świateł. Aż tak strasznie się nie przejmuj, niewielkie korki mogą być koło 13-14, ale przejazd nie zajmie Ci więcej jak 30-45 minut. To już jest maksimum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie... w takich godzinach "za zakretem" zacznie sie troche korkowac do swiatel... nie bedziesz jechal dluzej jak godzine.. zalezy tez od szczescia i natezenia ruchu... w nocy jak Cie zaden passat albo vectra nie dogoni to spokojnie w 10-12 min dojedziesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok dzieki wszystkim za wypowiedzi, mysle ze passaty i vectry byl bym w stanie pogonic :) (ofc nie te w ktorych siedza Ci mili panami z odblaskowymi kamizelkami) ;)

Edytowane przez -ShaDe-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi