bryndza Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Witam, przymierzam się do wymiany dosyć głośnych wentylatorów w obudowie Antec Three Hundred(pomimo ustawienia min. obrotów, 1200 wg producenta). Chcę to zrobić jak najmniejszym kosztem - wybralem Acutake W opisie tego modelu pisze że "Przejściówka 3/4 pin zintegrowana z kablem". Mam rozumieć ze mogę podpiąć wentylator na 5V (cisza) lub 12V (wydajnosc)? Jeśli źle zrozumiałem to jaki wybrać inny tani wiatrak 12cm (do 20 PLN) który bez stosowania regulatorów bedzie mial bardzo małe obroty, a tym samym hałas? Jeszcze raz przypominam ze wydajnosc nie jest dla mnie kluczowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 1. Nie ten dzial. 2. Jest dosc spory watek o 120mm wentylatorach i to by bylo na tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...