maciek_p Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Mam sieć: 2 kompy, XP i Win98: z XP mogę wchodzić na 98, i wszystko dobrze, ale odwrotnie wyskakuje błąd 31. Mówię o wchodzeniu przez Otoczenie Sieciowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 http://forum.purepc.pl/search.php Były podobne tematy z tego co pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 W xp musisz zalozyc konto dla usera ktory ma miec dostep do zasobu i kompa. I potem dodac go w zakladce zabezpieczenia. Pomijam fakt ze musisz wlaczyc "udostepnianie plikow...." bo to oczywiste. A co to jest ten blad 31 to nie wiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...