sirbizon Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 A więc sprawa jasna i przejrzysta, w instrukcji nic nie pisze odnośnie panelu audio, jak podłączyć, gdzie podłączyć, zupełnie jakby sie nie dało Jedyne co na 1 rzut oka widzę to to że są takie wtyki - ale gdzie wpiąć? Nie mam pojęcia.Odnośnie USB i Firewire pisze ale o audio 0 Line R Line L EAR R EAR L GNS MIC IN + MIC VCC "zmostkowane" Czy nic się nie zdarzy przykrego jeśli źle podłącze i będę sprawdzał czy jest dźwięk? Dzięki z góry za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirbizon Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Niestety nic mi to nie mówi Raz że inne oznaczenia na wtyczkach Dwa że to pod inne mobo i u mnie wygląda to tak: Ale dzięki za chęci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 No na wtyczkach możesz mieć inne oznaczenia, ale to już niestety kwestia jak producent obudowy je opisał. Ten rysunek, który wkleiłem jest z instrukcji do P5K ściągniętej ze strony Asusa więc powinno się zgadzać (teoretycznie ;)). Co do złego podpięcia pinów to zdarzyło mi się to kilka razy i nic się nie stało (chociaż głowy nie dam, że stać sie nie może). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirbizon Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 To będe ćwiczył :P znajdę jakieś wolne piny na plytce i będe wpinał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...