elomelo Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Dokonalem tego co w temacie (wrzucilem SP3 do iso XP SP2) i o dziwo samo iso po integracji zajmuje ponad 1GB, wszystko robilem za pomoca nLite, cos skopalem? Bo widzialem inne pliki iso i one zajmuje ~600MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 JA robiłem integrację TYM sposobem (nie patrz na to, że jest to pisane pod SP1, u mnie przy integracji SP3 wszystko ładnie działa, a rozmiar obrazu praktycznie się nie zmienia. Wystarczy użyć komend z tego fragmentu, zmieniając ścieżki do plików ;) Wejdź do Menu Start > Uruchom… Wpisz odpowiednią komendę w miejscu do tego przeznaczonym: C:\XP\XP-SP1.EXE /U /X:C:\XP\XP-SP1 i naciśnij OK. Pliki rozpakują się do katalogu C:\XP\XP_SP1. Aby dołączyć dodatek SP1a do Windows XP w CD-ROOT należy w Menu Start-> Uruchom… wpisać następującą komendę: C:\XP\XP-SP1\UPDATE\UPDATE.EXE /S:C:\XP\CD-ROOT naciśnij OK. Kiedy integracyjna instalacja zakończy się sukcesem naciśnij OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...