Twój Pan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 przyjemna zabawka. A jak z częściami do tego ?wzglednie tanie i wiele pasuje z mx3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 200sx sobie odpuść - w tych pieniadzach jedynie s13 można złożyć (albo doprowadzić do stanu używalności) ale wymaga to dużo czasu i pracy - no chyba że trafisz perełke w idealnym stanie - ale takie bardzo rzadko się trafiają i są w cenach 13-15 tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) I jak? Wybrałeś coś? :) Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Za 15 k to mi się podoba Toyota Mr2 ( 2 generacja) albo Celica z 4x4 i dużą mocą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Nie zastanawialiście się nad Mazdą MX-6 ?? U mnie w garażu stoi "skromna" 2.0 16v. Niby niepozorne 115 km, ale potrafi wytrzeć podłogę niejednym nowszym i nieraz mocniejszym samochodem ;). Zbiera się na każdym biegu, przyspiesza świetnie (na dwójce potrafi zrobić 100km/h trójka do 160 :D). Świetnie się prowadzi, przy większych prędkościach, w zakręcie, w momencie gdy wpadniesz w dziurę auto nie traci stabilności, słychać tylko "jebut" i to wszystko, autko jedzie jak gdyby nigdy nic. Całkiem przyjemnie wygląda w środku, tani baardzo tani serwis, do tego pięknie się prezentuje na 17" felgach ;) uwierzcie mi. Opisałem wrażenia z wersji 2.0 a nie zapominajcie o tym, że montowali do nich 2,5 V6, a taki silnik w takim lekkim aucie to już nie przelewki (i ten dźwięk ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...