mechl!k Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Czy TA grafika będzie funkcjonować na TEJ płycie głównej? :> Wg moich niepewnych informacji ten ECS ma AGPx2 dlatego pojawiła się tu moja niepewność ;] Ktoś ma jakieś sprawdzone informacje? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Ta grafa jest chyba natywnie na AGPx4? Takze powinna byc kompatybilna z 2,4 i 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Czy TA grafika będzie funkcjonować na TEJ płycie głównej? :> Wg moich niepewnych informacji ten ECS ma AGPx2 dlatego pojawiła się tu moja niepewność ;] Ktoś ma jakieś sprawdzone informacje? ;> Raczej tak. Mi na ecs na via 693 (tez agp 2x) dziala bez problemow gf ti4200 agp 8x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale AGP 2/4/8 są ze sobą kompatybilne, jedynie 1x jest niekompatybilne z innymi. Tak mi się bynajmniej wydaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale AGP 2/4/8 są ze sobą kompatybilne, jedynie 1x jest niekompatybilne z innymi. Tak mi się bynajmniej wydaje :P To jest raczej tak, ze jeden standard jest kompatybilny z poprzednim i nastepnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 OK. Dzięki Panowie za szybką pomoc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...