MarkPL Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Chodzi mi o PRAKTYCZNE roznice :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 http://www.seagate.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 _PRAKTYCZNE_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Panowie Ale ja mowie o roznice wywnioskowane z uzytkowania. Na stronie firmowej to rozne głupoty piszą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 dlatego wlasnie napisalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Chodzi mi o PRAKTYCZNE roznice :) http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=1087&ns_page=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 dzieki za link :) Czyli co Waszym zdaniem lepsze ?? Bar. V czy 7200.7 ??? 7200.7 ma niby lepszy transfer na początku ale przy koncu dysku za to jest gorzej niz na Bar V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Z doświadczenia moge powiedzieć, że: brak blachy pod elektroniką :( może sie i mniej grzeje ale jakoś ta blacha budziła we mnie zaufanie. Przez brak tej blachy jest głośniejsza zwłaszcza przy odczycie, gdy szuka danych. Ogólnie w prędkości użytkowej róznic nie zauważyłem. Poza tym BV zaczynaja sie sypac już chyba z 10 wymieniłem w robocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ANalfabeta To 7200.7 jest gorszy czy lepszy od Bar V :) ??? Ten juz sie nie sypie ?? A testowałes na wydajnosc obydwa ?? Faktycznie system szybciej sie ładuje na 7200.7 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...