CCC13 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Czy ktos wie jak skonfigurowac smoothwall'a na SDI? lub co innego mozna zainstalowac łatwego na dysk 1GB na router P120? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Na taki dysk spokojnie wejdzie załóżmy Mandrake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 smoothwall - opis konfigu sdi (raczej pobierzny ale dziala) sam uzywam smoothwalla 2.0 b4 (jajko 2.4.20) - pod sdi genialny system zawiera wszystko co potrzeba a nawet wiecej... no i ten panel sterowania przez www... szczerze polecam ten systemik za stabilnosc i szybkosc dzialania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oskar Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Polecam slack8.1 + iptables ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Polecam wszystko co można skonfigurować i zabezpieczyć w max 2 dni ;>>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 paranoik - smoothwall 2.0b4 dziala mi juz ponad miesiac :) - czyli zle nie jest hehe bo NT4.0 padla mi od wlamania po 3 dniach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Jak będę miał jakąś wolną maszynę to przetestuję :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 hehe ja nie mowie ze to ma jakies straszne mozliwosci... ale postawienie serwerka do routingu dla malej/sredniej sieci to czysta przyjemnosc... tak zeby nie siedziec i sie nie grzebac za bardzo heheh mi sie tam podoba i na p100, 96mb ram i dysku 545mb smiga nawet fajnutko... cus na poziomie zipslacka... tylko ze nie trzeba tyle siedziec kombinowac i zajmuje po instalacji 1/3 tego co zip a to samo ma :) sprobuj jak kiedy bedziesz musial komus szybko bez chrzanieniasie postawic serwka z dhcp, squidem itp to polecam 10-20 minut i system zainstalowany, dzialajacy i skonfigurowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 a da się w tym ustawiaś transfer na userów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...