Skocz do zawartości
Ultrasonic

Tuner Tv

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu.

Noszę się z zamiarem kupna karty telewizyjnej.

Skłaniam sie bardziej do karty zewnętrznej do max. 300 zł.

Możecie mi coś konkretnego polecić? Jeżeli chodzi o kwestie sprzętowe to komp powinien wszystko udźwignąć - 2gb ramu i dobry GeForce.

Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc/wskazówki na co zwracać uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu.

Noszę się z zamiarem kupna karty telewizyjnej.

Skłaniam sie bardziej do karty zewnętrznej do max. 300 zł.

Możecie mi coś konkretnego polecić? Jeżeli chodzi o kwestie sprzętowe to komp powinien wszystko udźwignąć - 2gb ramu i dobry GeForce.

Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc/wskazówki na co zwracać uwagę.

ja bym polecil chyba cos od firmy pinnacle sam posidam prosty tuner na usb i jestem zadowolony dobre oprogramowanie , mozna nagrywac z tv wszystko w dobrej jakosci tylko duze wymagania sa co do procka wymagany jest procek dwurdzeniowy o czestotliwosci 3ghz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie o Pinnacle myślałem co do wymagań to właśnie je spełniam (jeśli chodzi o procka, ram i grafikę).

Miałem styczność z Pinnacle PCTV PRO 150E i fajnie to wyglądało wszystko ale może jest cos dostępnego na rynku teraz w tej cenie ale lepszego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Funkcje urządzenia • Odbiornik analogowej TV

• Przechwytywanie sygnału wideo do PC

Po podlaczeniu do PC masz mozliwosc nagrywania , jesli to prawda. No ale w tym momencie jaki jest sens zakupu zewnetrznego jesli chcesz nagrywac? Zewnetrzne pomijaja kompa , podpinasz monitor i czesc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Funkcje urządzenia • Odbiornik analogowej TV

• Przechwytywanie sygnału wideo do PC

Po podlaczeniu do PC masz mozliwosc nagrywania , jesli to prawda. No ale w tym momencie jaki jest sens zakupu zewnetrznego jesli chcesz nagrywac? Zewnetrzne pomijaja kompa , podpinasz monitor i czesc.

Nie wszystkie pomijaja kompa z tego co wiem.

Generalnie chodzi mi o mobilnosc takiej karty.

Bardzo odpowiada mi ten Leadtek - i cenowo ale i technicznie ma praktycznie wszystko czego potrzebuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi