Ultrasonic Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Witam, Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu. Noszę się z zamiarem kupna karty telewizyjnej. Skłaniam sie bardziej do karty zewnętrznej do max. 300 zł. Możecie mi coś konkretnego polecić? Jeżeli chodzi o kwestie sprzętowe to komp powinien wszystko udźwignąć - 2gb ramu i dobry GeForce. Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc/wskazówki na co zwracać uwagę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Witam, Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu. Noszę się z zamiarem kupna karty telewizyjnej. Skłaniam sie bardziej do karty zewnętrznej do max. 300 zł. Możecie mi coś konkretnego polecić? Jeżeli chodzi o kwestie sprzętowe to komp powinien wszystko udźwignąć - 2gb ramu i dobry GeForce. Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc/wskazówki na co zwracać uwagę. ja bym polecil chyba cos od firmy pinnacle sam posidam prosty tuner na usb i jestem zadowolony dobre oprogramowanie , mozna nagrywac z tv wszystko w dobrej jakosci tylko duze wymagania sa co do procka wymagany jest procek dwurdzeniowy o czestotliwosci 3ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultrasonic Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Właśnie o Pinnacle myślałem co do wymagań to właśnie je spełniam (jeśli chodzi o procka, ram i grafikę). Miałem styczność z Pinnacle PCTV PRO 150E i fajnie to wyglądało wszystko ale może jest cos dostępnego na rynku teraz w tej cenie ale lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultrasonic Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Aha bym zapomniał tuner, którego szukam musi mieć możliwośc nagrywania na dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Nie dostaniesz zewnetrznego , ktory nagrywa. One nie maja dyskow twardych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultrasonic Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Nie dostaniesz zewnetrznego , ktory nagrywa. One nie maja dyskow twardych...Nie jestem pewien. Np ten: http://www.sferapc.pl/leadtek-winfast-palm...dukt/12358.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Funkcje urządzenia • Odbiornik analogowej TV • Przechwytywanie sygnału wideo do PC Po podlaczeniu do PC masz mozliwosc nagrywania , jesli to prawda. No ale w tym momencie jaki jest sens zakupu zewnetrznego jesli chcesz nagrywac? Zewnetrzne pomijaja kompa , podpinasz monitor i czesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultrasonic Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Funkcje urządzenia • Odbiornik analogowej TV • Przechwytywanie sygnału wideo do PC Po podlaczeniu do PC masz mozliwosc nagrywania , jesli to prawda. No ale w tym momencie jaki jest sens zakupu zewnetrznego jesli chcesz nagrywac? Zewnetrzne pomijaja kompa , podpinasz monitor i czesc. Nie wszystkie pomijaja kompa z tego co wiem. Generalnie chodzi mi o mobilnosc takiej karty. Bardzo odpowiada mi ten Leadtek - i cenowo ale i technicznie ma praktycznie wszystko czego potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...