Skocz do zawartości
baryla

nowy komp dobre rady mile widziane ;)

Rekomendowane odpowiedzi

witam i od razu pytam co sadzicie o tym konfigu a wiec plyta epoxa8rda+ , ram geil ddr 256mb/400 value dwie kosci, procek amd 1700+ JIUHB0306 no i potrzebne mi jakis wiatrak i tu nie wiem jaki niestety na wc nei styknie ale zbieram i mysled :) dysk i grafa zostaje ze starego kompa i jeszcze jedno jak myslicie ile da sie z tego wycisnac w przyblizeniu dobra serja procka bo dopiero zaczynam zabawe z oc jutro z ranca jade na gielde to prosil bym o szybkie info pozdr i thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam i od razu pytam  co sadzicie o tym konfigu a wiec plyta epoxa8rda+ , ram geil ddr 256mb/400 value dwie kosci, procek amd 1700+ JIUHB0306 no i potrzebne mi jakis wiatrak i tu nie wiem jaki niestety na wc nei styknie ale zbieram i mysled  :) dysk i grafa zostaje ze starego kompa i jeszcze jedno jak myslicie ile da sie z tego wycisnac w przyblizeniu dobra serja procka bo dopiero zaczynam zabawe z oc jutro z ranca jade na gielde to prosil bym o szybkie info pozdr i thx

mysle ze bedzie sie przyjemnie krecilo na takim konfigu ale az sie prosi o WC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie z lagierem-ile sie da i zalezy to po trochu od modelu jaki bedziesz mial w rece,a jezeli chodzi o chlodzenie to polecam

cooler Thermaltake Volcano 9 CoolMod LED jakies 110zl

cooler Thermaltake Volcano II za 50zl(zajebiscie wydajny)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezy mi na dobrym chlodzeniu no i zeby dalo rade jako tako zasnac przy kompie :) musowo trzeba wc zakladac zeby procka pomeczyc i ta cisza ale na razie jakies smiglo nie za glosne i wydajne myslalem o Volcano 7 + ale na tego nie starczy kasy chyba zalezy jak kupie to moze cos w tym stylu nei za glosne i wydajne w miare zeby troche podkrecic proca a na lepsza zabawe to poczekam na wc :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z koolerkow kup FalckonRocka II kosztuje w pccoolerze 49 zeta na WGK jakies 65. Cichy i bardzo wydajny jak na ta ilosc obrotow. Cooler jest do ZAthlona 3000+ (podobno) u mnie chlodzi 2100MHz i temperatura wacha sie kolo 40stopni. Jak zamkniesz bude jest prawie nieslyszalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lazilem lazilem i wylazilem procka : AXDA1700DLT3C ;JIUHB 0306MPMW , plyte epox8rda+( bez zmian :) ) bude trecer ( zasilacz jakis na nalepce ma megabajt model:MGB-350ATXP4) , ramu nie dostalem pewnie zamowie z siriusa to samo ze smiglem a co myslicie o budzie i zasilce wim ze to nie zajebisty zasilacz ale nei mam na razie :) 600zeta na zasilke tylko ciekawi mnie czy nie kupilem nagorszego badziewia no i o procku co myslicie bo ta koncowka "MPMW" cos chyba o uszy mi sie obilo na tym forum ze lipa , jonathan moze jakies smiglo z www.sirius.pl bo tam ram bede bral to bylo by lepiej wyjdzie jedna paczka chyba i zaoszczedze 30 zeta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...