karol26 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Mam dylemat , nie wiem ktory wybrac tak abym mial w miare cicho i dobre odprowadzenie powietrza z budy przez zasilacz. Prosze pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Bez wymiany wentyla Amacrox bedzie cichszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 w miare cicho i dobre odprowadzenie powietrzapo pierwsze nie wiem co znaczy "w miarę" jakbyś napisał jakie masz chłodzenia CPU i GPU to byłoby łatwiej po drugie nie ma zasilaczy cichych i dobrze wentylujących bo takie zwierzaki nie istnieją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol26 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Mam standardowe chlodzenie boxowe na CPU (e4400) a Gpu to Gigabyte silent pipe II z dołożonym wolnoobrotowym wentylatorem. Teraz mam zasilacz Tracer i on wchodzi na pelne obroty dopiero jak gram czy bardziej obciążam komputer, ale w innych sytuacjach chodzi na min obrotach wentylator i chcialbym zeby nowy tez teak miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Zasilacz nie ma służyć do wentylacji kompa... kto taką bzdurę wymyślił? Górne umiejscowienie zasilacza jest błędne i niekorzystne dla samej jednostki zasilającej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Proponuje Chiefa GPS, nie wykluczam, ze bedzie Tobie pasował z głośnością. Jak nie to fanswap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol26 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) Proponuje Chiefa GPS, nie wykluczam, ze bedzie Tobie pasował z głośnością. Jak nie to fanswap. hmm treaz to juz sam nie wiem juz chyba nastawiłem się na tego amacroxa bo wyglad mi sie podoba:) , zreszta jak bedzie za głosny to dam glośniej muze i nie bedzie go słychać.a na noc kompa nie bede zostawiał. No ewentualnie zmienie ten wentylator na coś cichcszego jak bedzie mi bardzo przeszkadzał. Dzieki wszystkim za pomoc, pozdrawiam. Edytowane 28 Maja 2008 przez karol26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...