Gość InKline Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Witam ! Planuję malutką rozbudowę kompa ale sam dokładnie niewiem za co się zabrać.Miałem zamiar wymienić tylko kartę graficzną ale niewiem czy wówczas mój procek nie będzie wąskim gardłem.Sprzęt to : MSI P35 Neo2 FT Bios v1.08 E4300 na default clockach, narazie nietknięty (edukuję się narazie co i jak z overclockiem) 2x1GB A-Data Vitesta Extreme Galaxy 7900GS Chieftec 450 W Otóż wiadomo że moja grafa już nie za bardzo nadaje się do grania w miare bezstresowo.Nie planuję oczywiście gry w rozdziałkach wyższych niż 1280x960 (monitorek słaby :P) ale chcę przygotować się głównie na Fallouta 3/Stalker Clear Sky/Red Alert 3/Starcraft 2 Co wy zmienilibyście w tym zestawie ? Co do funduszy Procek/Grafa to max 500 zł. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Weź 8800GT ale proca koniecznie musisz podkręcić. Do 3GHz powinieneś bezproblemowo dojechać (no chyba że procek słaby będzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InKline Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Dzięki za odpowiedź. Czy te 3GHz są w zasięgu BOX'owego chłodzenia czy raczej sobie sprawić coś lepszego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 BOX wystarczy :) No i jak wyżej - kup 88GT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InKline Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Okej serdeczne dzięki za info ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...