mlodass Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ludzie nie maja co wymyslac chyba http://www.tweak.pl/engine/uploads/antec_led_fans.jpg Size: 80 x 80 x 25.4 mm Weight: 71.5 gm Fan speed: 2,600 rpm (avg.) Nic o ich wydajnosci sie nie dowiemy lecz wiem ze sa zrobione z przezroczystego tworzywa i maja jakas tam diode ktora podswietla to... Powiem szczerze ze zrobily one na mnie duze wrazenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 na dysskoteke :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Nic o ich wydajnosci sie nie dowiemyA potaprz na to: Size: 80 x 80 x 25.4 mm Weight: 71.5 gm Fan speed: 2,600 rpm (avg.) Volumetric airflow: 34 CFM Static pressure: 0.12 inch H2O Acoustic noise: 30 dBA (at average rpm) Nie ma nic o wydajnosci??? Ciekawe :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Fakt wiatraczek wygląda nienajgorzej, ale to dobre dla leniuchów. Ja tam wole sam przyozdobić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 hehe, a co to choinka ten wiatraczek :D ale i tak fajny :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 a mi sie tam podoba lepiej by wygladałw mojej szybce na obudowie niz zwykły czarny [który de facto teraz jest biały] dla leniuchów???????????? to zróbcie sobie przezroczyste wiartaki z plexi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...