medyk91 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Witam Mam taki problem.Od paru dni mam karte Nvidia Gigabyte 8800GT 256MB I jest wszystko(prawie) ok,karta smiga ,duzo fps w nowych grach Ale...gdy gram w Counter strike source na mapie piranesi i pokrece sie na spawnie terro to monitor mi sie wylacza(nie wykryto sygnalu)i [gluteus maximus] nic nie moge zrobic ,komp dalej chodzi wiatraczki sie wszystkie krecą jest ok... ja reseta zrobe to obraz mi sie nie pojawia na monitorze,jedyne rozwiazanie to wylaczenie i ponowne wlaczenie zasilacza Moze ktos z Was wie w czym tkwi problem? Mnie zastanawia ten zasilacz bo mam 400W a wymagany jest podobno 450W ale w sumie to nie powinno robic zadnej roznicy Sprzet: zasilanie: I-box phoenix 302 400W CE+PFC monitor wylacza sie tylko i wylącznie w rozdzialce 1280x1024 na innych dziala bez zazutu grafa Pozdrawiam Prosze o odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 zasilanie: I-box phoenix 302 400W CE+PFCTy naprawde jesteś kamikaze że takim szmelcem (którego nawet nie wypada nazywać sprzętem zasilaczopodobnym) próbujesz zasilić taki sprzęt. Szybko leć do sklepu po jakikolwiek dobry zasilacz (przynajmniej Modecom MC-350ATX2.0 PFC, nie Feel). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Tak, to jest wina zasilacza. Mialem podobne cuda na codegenie 300W na starym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk91 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Jaki polecacie dobry zasilacz 400-450W w granicach 100zł? Pytanie do specy ;d Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Chyba znajdziesz tu odpowiedź Chief GPS 400W lub Modecom MC 350 lub 400W jak masz takie finanse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...