Skocz do zawartości
medyk91

Wylaczanie Sie Monitora W Jedym Jedynym Miejscu W Pewnej Grze...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki problem.Od paru dni mam karte Nvidia Gigabyte 8800GT 256MB

I jest wszystko(prawie) ok,karta smiga ,duzo fps w nowych grach

Ale...gdy gram w Counter strike source na mapie piranesi i pokrece sie na spawnie terro to monitor mi sie wylacza(nie wykryto sygnalu)i [gluteus maximus] nic nie moge zrobic ,komp dalej chodzi wiatraczki sie wszystkie krecą jest ok...

ja reseta zrobe to obraz mi sie nie pojawia na monitorze,jedyne rozwiazanie to wylaczenie i ponowne wlaczenie zasilacza

Moze ktos z Was wie w czym tkwi problem?

Mnie zastanawia ten zasilacz bo mam 400W a wymagany jest podobno 450W ale w sumie to nie powinno robic zadnej roznicy

Sprzet:

Dołączona grafika

zasilanie: I-box phoenix 302 400W CE+PFC

monitor wylacza sie tylko i wylącznie w rozdzialce 1280x1024 na innych dziala bez zazutu

grafa

Dołączona grafika

Pozdrawiam

Prosze o odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasilanie: I-box phoenix 302 400W CE+PFC

Ty naprawde jesteś kamikaze że takim szmelcem (którego nawet nie wypada nazywać sprzętem zasilaczopodobnym) próbujesz zasilić taki sprzęt. Szybko leć do sklepu po jakikolwiek dobry zasilacz (przynajmniej Modecom MC-350ATX2.0 PFC, nie Feel).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi