Skocz do zawartości
Songoku

Duży problem z "kartą muzyczna"

Rekomendowane odpowiedzi

Mam normlanie big problem .Historia zaczyna sie tak ze majac jeszcze rive 2mialem procka podkreconego 9x147 (to jes pci 37)i wszystko było ok napiecia tez, a karta jak na swoje możliwosci ładnie odtwarzała dzwiek (AC 97 ).PO kupieniu radka problem sie zaczoł bo zasiłka juz nie wyrabiała no to mówie trudno daje mu 9x137 no i to jest juz pci 34 no i wtedy głos przy słuchaniu muzyki czy graniu charcy jak opętany normlanie nie da sie słuchac no to dałem na 9x142 to tez jet pci 37 i juz troche mniej charczy ale problem jest i poprostu nie da sie słuchac tego.

Troche dziwna sprawa bo jak by to zalezało od napiecia to jest bez sensu przeca jak dałem nizsze pci i wtedy było wyższe napiecie to jeszcze bardziej charczało (co to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a karta sie uzalerzniła od wsokiego pci a wyższego nic 37 juz nie mam) :x :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej u mnie tez tak jest ale niewiem od czego mam fsb ustawione na 138 :P i w grze ralli sport challenge tak mi harczy ze szok aha i teraz mam sb live pozyczonego narazie na kilka dni bo chcialem zobaczyc czy sie tak rozni od mojego sb 128 pci i niewiem co jest przyczyna tego warczenia w glosnikach moze kabel sie zagial a moze zasilka nie wyrabia ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mam xp'ka ale zobacze czy jest ta opcja w biosie .A stery mam najnowsze i nigdy nie było z nimi probleów.

Update: no nie ma tej opcji w biosie ale wgralem se colina 2 no i nie charczy tam juz muzyka czyli powoli ustepuje charczenie,al jak słucham jakis mp3 to charczy i to bardzo w niktórych momentach .Znobaczymy wieczorem może przestanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...