Songoku Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Mam normlanie big problem .Historia zaczyna sie tak ze majac jeszcze rive 2mialem procka podkreconego 9x147 (to jes pci 37)i wszystko było ok napiecia tez, a karta jak na swoje możliwosci ładnie odtwarzała dzwiek (AC 97 ).PO kupieniu radka problem sie zaczoł bo zasiłka juz nie wyrabiała no to mówie trudno daje mu 9x137 no i to jest juz pci 34 no i wtedy głos przy słuchaniu muzyki czy graniu charcy jak opętany normlanie nie da sie słuchac no to dałem na 9x142 to tez jet pci 37 i juz troche mniej charczy ale problem jest i poprostu nie da sie słuchac tego. Troche dziwna sprawa bo jak by to zalezało od napiecia to jest bez sensu przeca jak dałem nizsze pci i wtedy było wyższe napiecie to jeszcze bardziej charczało (co to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a karta sie uzalerzniła od wsokiego pci a wyższego nic 37 juz nie mam) :x :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 hej u mnie tez tak jest ale niewiem od czego mam fsb ustawione na 138 :P i w grze ralli sport challenge tak mi harczy ze szok aha i teraz mam sb live pozyczonego narazie na kilka dni bo chcialem zobaczyc czy sie tak rozni od mojego sb 128 pci i niewiem co jest przyczyna tego warczenia w glosnikach moze kabel sie zagial a moze zasilka nie wyrabia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ale to sie stało po obnizeniu pci do 34 i nic sie nie działo z moimi głosnikami (czyt. nie latały po pokoju) Ale ta poja karta to przeciez zintegorwany AC 97 na realteku.Kurde pomórzcie ludzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 podnies w biosie PCI latency timer z 32 na 64 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no fajnie jak bym jeszcze miał w biosie taką opcje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ano ffakt sorki nie spojrzalem ze masz ECSa. A z driverami kombinowales??? Próbowaleś reinstalować system??? Na jakim windowsie jezdzisz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 a u mnie co pomoze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ty napewno masz ta opcje PCI latency timer poszukaj jej w biosie i zmien wartosc z 32 na 64 powinno pomodz pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no mam xp'ka ale zobacze czy jest ta opcja w biosie .A stery mam najnowsze i nigdy nie było z nimi probleów. Update: no nie ma tej opcji w biosie ale wgralem se colina 2 no i nie charczy tam juz muzyka czyli powoli ustepuje charczenie,al jak słucham jakis mp3 to charczy i to bardzo w niktórych momentach .Znobaczymy wieczorem może przestanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no i [gluteus maximus] niec nie pmogło nawet właczyłem opcje Spread spectrum bo myslełm ze to przez to ale kupa :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 a dokladnie gdzie ta funkcja jest w jakiej zakladce ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 PnP/PCI Configurations Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 mam ta zakladke a tam nie mam zadnych liczb ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 w tej zkladce powinienes miec opcji PCI latency timer i tam mozesz zmieniac wartosci moze masz ustawione default??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 poczekaj jeszcze raz sprawdze ::P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 sprawdzilem nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 dziwne :? no ale jak nie ma to nie ma :evil: pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...