wąhol Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 mam problem po podłączeniu do mojego kompa nowego dysku procek się zawiesza czyli słychać pisk i po sekundzie jak by ktoś włączył turbinę i wszystko wraca do normy...mam zasilacz 500W i sprzęt taki jaki widać na dole...naprawdę to zasilacz czy coś innego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) robisz hot-pluga i podłączasz dysk w trakcie pracy komputera czy źle zrozumiałem? Edytowane 28 Maja 2008 przez svende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wąhol Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 źle przeczytałeś..nie podłączem nowego sprzętu na włączonym kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Zasilacz ma jeszcze zapas mocy , 500 W spokojnie wystarczy do SLI 8800xxx . Raczej coś jest z dyskiem . Sprawdź go na innym kompie . bios go poprawnie wykrywa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wąhol Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 po odłączeniu dysku komp chodzi bez zawieszek...mam go wysłać na gwarancję??co powiedzieć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Tak dla ścisłości jaki to zasilacz ELT500AWT-00 czy ELT500AWT-01 ? Zanim wyślesz dysk to warto sprawdzić co się dzieje z nowym jeśli odłączysz wcześniej stary HDD i napędy optyczne oraz SupremeFX II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wąhol Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) po odłączeniu nowego dysku komp chodzi bez zawieszki..więc przyczyna jasna teraz muszę sprawdzić czy na innym kompie będzie to samo po paru dniach dysk podłączyłem pod inne wejście do kompa i chodzi wszystko jak powinno.. Edytowane 3 Czerwca 2008 przez wąhol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...