Pretorian Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Wie ktoś może gdzie w Krakowie dostane dobra serie ATHLONA 0.13 JUIHB DUT albo DLT ?????? potrzebuje go jeszcze dziś, sprawa dość pilna DzIęKi, :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Zapytaj w PCProjekt. Ja tam kupowałem swojego Athlona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Zapytaj w PCProjekt. Ja tam kupowałem swojego Athlona. ale co bezproblemu ci serie wybrali czy jak ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Akurat mieli dobra sierie i sami powiedzieli ze to ta co sie dobrze kręci :) Zadwon do nich i zapytaj co mają: 012-421-26-17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 gielda chyba dzis jest,co nie.Wiec chyba nie ma wiekszego problemu!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 gielda chyba dzis jest,co nie.Wiec chyba nie ma wiekszego problemu!!! jaa nie wiedzialem ze jest cos takiego jak giełda, chodzi mi o sklepy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 gielda chyba dzis jest,co nie.Wiec chyba nie ma wiekszego problemu!!! jaa nie wiedzialem ze jest cos takiego jak giełda, chodzi mi o sklepy Ale na giełdzie masz stoiska większości sklepów i możesz popytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 gielda chyba dzis jest,co nie.Wiec chyba nie ma wiekszego problemu!!! jaa nie wiedzialem ze jest cos takiego jak giełda, chodzi mi o sklepy Ale na giełdzie masz stoiska większości sklepów i możesz popytać. no wiem :roll: chyba tak zrobie ale mi sie nieche daleko mam tą giełde :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 chyba to,ze kupisz tam sprzeta taniej troche niz w sklepie Cie zmobilizuje do wyjazdu,nara!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Na giełdzie nic nie znajdziesz tam tylko bólu głowy można dostać od głupoty tych sprzedawców ale w HIPie i podobno w dekanexie mają JIUHB 0309 DLT3C tylko musisz wybłagać żeby Ci parę wyjęli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Ja kupiłem jednego we Włodipolu :) - tam wziąłem ostatniego - ale może dostali już nowe :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Na giełdzie nic nie znajdziesz tam tylko bólu głowy można dostać od głupoty tych sprzedawców ale w HIPie i podobno w dekanexie mają JIUHB 0309 DLT3C tylko musisz wybłagać żeby Ci parę wyjęliW Dekanexie nie mają - już bym potestowował kilka i może wymienił (jak by były lepsze) - mój kumpel tam pracuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Dlatego napisałem "podobno" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...